Fri frakt

2-4 dagars leverans

Nöjdhetsgaranti

Super kundservice

Bara handmålade tavlor

Tavlor: Inspiration till hemmet

Tavlor: Inspiration till hemmet

Fattas du fortfarande inspiration till valet av tavla? Läs detta blogg-inlägg där du kan se flera exempel på moderna tavlor från galleri Mynewart.se

På Galleri Mynewart.se har vi ett stort urval av tavlor till väggen. Vi har allt ifrån moderna och färgrika abstrakta  tavlor till mycket dämpade tavlor av människor och landskap. Därutöver har vi också ett speciellt fokus på tavlor med djurmotiv. Om du fattas tavlor till väggen och är på utkik efter tavlor med djur så behöver du alltså inte leta längre.

Mynewart.se har tavlor av många olika djur. Vi har bl.a. tavlor av kronhjortar, lejon, tigrar, apor, hundar, fjäril, grodor, katter och elefanter. Det finns alltså en hel del motiv att välja mellan. Om vi inte har en tavla med ett djurmotiv som just du vill ha så är du mer än välkommen att skriva till oss. Vi arbetar nämligen också med beställningsuppgifter.

Nedanför kan du se några exempel på våra tavlor. Flera av dem är målade i flera olika storlekar. Alla tavlor är handmålade oljemålningar och alla dukar är uppspända på blindramar som är mellan 3,3 och 3,7cm tjocka. Tavlorna är målade av flera olika konstnärer som alla har gemensamt att de strävar efter att alltid skapa ett vackert och genomfört konstverk där det fokuseras på varenda liten detalj i tavlan.

 

Tavlor med djurmotiv

The King

Den här tavlan porträtterar ett majestätiskt lejon. Lejonet är djurens kung och en tavla av den här kalibern kommer utan tvivel att passa in i en minimalistisk inredning. Vi har tavlan i flera olika storlekar. (Se ”The King” i 120x80cm och ”Big King” 160x100cm).

Dear Deer

Tavlor: Inspiration till hemmet

En vällyckad och spännande tavla som är målad i en lite mer modern stil. En tavla som den här med sina många dämpade färger kan lätt och elegant ingå i de flesta heminredningar. Vi har tavlan i flera olika storlekar. (Se ”Dear Deer” i 120x80cm, ”Big Deer” i 160x100cm och 180x120cm).

Monkey Class

Tavlor: Inspiration till hemmet

En tavla som är målad i rolig och spännande stil med ett lite retande uttryck som skickar tankarna på den moderna ungdomen. Tavlans humoristiska uttryck kommer att bidraga med en god stämning i hemmet. (Se ”Monkey Class” i 100x80cm).

Ape

Konst online

Fattas du en vacker och stilfull tavla till väggen så titta närmare på den här oljemålningen. ”Ape” är ett genomfört och modernt konstverk som passar in perfekt i det moderna hemmet. (Se ”Ape” i 90x90cm).

Movie

tavlor och konst online

 

Den här tavlan som föreställer en hund som är färdig att gå på bio är i samma kategori som ”Monkey Class” och är en rolig inspark till heminredningen. Den här tavlan kommer att ge ett leende på läpparna och passar in lätt i de flesta heminredningar. (Se ”Movie” i 90x90cm).

Froggy

Modern Konst - Froggy

”Froggy” är ännu en modern tavla som är målad i friska och starka färger. Saknar du färger i ditt hem så kommer en tavla som ”Froggy” vara ett utmärkt val. (Se ”Froggy” i 90x90cm).

Smoking

Konst och Tavlor online

En mer dämpad tavla rent färgmässigt. ”Smoking” är målad i samma humoristiska stil som b.la. ”Monkey Class”, ”Froggy” och ”Movie”. (Se ”Smoking” i 90x90cm).

Cool as a Cat

Konst och Tavlor online

Motsvarigheten till ovanstående tavla av en hund. Den här tavlan porträtterar en katt i en modern och karikatyrisk stil. (Se ”Cool as a Cat” i 90x90cm.

Tiger

Stora tavla

En vacker och detaljerad tavla av en tiger. Konstnären bakom den här tavlan har verkligen tänkt på detaljerna vilket gör att den här stora oljemålningen utan tvivel kommer att sätta pricken över i:et i en modern inredning. Speciellt p.g.a. storleken då tavlan mäter hela 160x100cm. (Se ”Tiger” här).

The Emperor

Stora tavla

Detta är kanske vår mest detaljerade tavla på sidan. Tavlan är en handmålad oljemålning – även om det ser ut som ett fotografi. Konstnären har lagt otaliga timmar på att perfektionera detta konstverk i sådan grad att det framstår som realistiskt. Tavlan mäter dessutom imponerande 180x120cm och kommer därför att ta god plats på väggen därhemma. (Se ”The Emperor” här).

The Hunter

Stora tavla

Den här handmålade tavlan föreställer också en tiger. Tavlan är målad så extremt detaljerat att den nästan framstår som fotorealistisk, trots att den är målad med penslar av en konstnär. Tavlan mäter imponerande 160x100cm och passar riktigt bra in i en modern inredning. (Se ”The Hunter” här).

Butterfly

Tavlor Online Konst Butterfly

I vackra och lugna färger är tavlan ”Butterfly” målad. De varma nyanserna gör att tavlan lätt och elegant passar in i inredningen i långt de flesta hem. Uttrycket i tavlan är väldigt lugnt och dämpat. (Se ”Butterfly” i 90x90cm).

Elephantastic

Tavlor fA�rgglada

 

En klassiker inom konstverk med djurmotiv är tavlor med elefanter. Detta har vi naturligtvis också på Galleri Mynewart.se. Den här tavlan är målad i spännande och moderna färger och påminner lite om ”Dear Deer” i sin uppbyggnad. Ett bra val till ett modernt hem. (Se ”Elephantastic” här).

Big Elephant

 

Om du gärna vill ha en väldigt stor tavla med djurmotiv och valet av djur är en elefant så borde du titta närmre på den här tavlan. Konstverket mäter hela 180x120cm och kommer utan tvivel att kasta glans över hemmet. Tavlan är riktigt stor och kräver därför en del plats. (Se ”Big Elephant” här).

Zebra

Modern konst tavlor

En elegant och stilren tavla med zebran i centrum. De vackra och varma färgerna kommer att skapa en god synergieffekt till det redan mysiga hemmet. Tavlan mäter 120x60cm och har därför en perfekt storlek till de flesta inredningar. (Se ”Zebra” här).

The Z

Modern konst tavlor

En annan Zebra tavla. Om du är på utkik efter tavlor till väggen som har många färger och om tavlan skall ha ett djurmotiv – så är detta konstverk ett perfekt val. På Mynewart.se har vi den här moderna och vackra tavlan i flera storlekar. (Se ”The Z” i 120x80cm och ”The Huge Z” i 180x120cm).

Twins

Billiga oljemA?lningar och konst

“Twins” är namnet på den här gruppmålningen av två elefanter. En gruppmålning betyder att motivet är uppdelat på flera dukar – i det här tillfället två dukar. Detta ger en snygg effekt och hjälper med att bryta upp en annars riktigt stor tavla. Tavlan mäter samlat 160x80cm. (Se ”Twins” här).

Panda

tavlor och konst online

”Panda”. Namnet på den här tavlan säger nästan sig själv. I det här tillfället är det en panda som är målad på ett ytterst färgrikt och modernt sätt. Tavlan är väldigt detaljerad och konstnären har lagt väldigt mycket energi i konstverket som framstår ytterst spännande och innovativt. Ett snyggt val till det moderna hemmet. (Se ”Panda” i 90x90cm)

Som du kan se i ovanstående exempel har vi på Galleri Mynewart.se ett stort urval av tavlor med djurmotiv. Vi hoppas att du kan hitta i alla fall en tavla som passar in i ditt hem. Om inte, så är du mer än välkommen att skicka in din förfrågan till oss på info@mynewart.se.

Vi har naturligtvis också ett stort urval av andra typer av tavlor. Vi har b.la. ett jättestort urval av abstrakta tavlor, stora tavlor och konstverk med motiv och gruppmålningar.