Fri frakt

2-4 dagars leverans

Nöjdhetsgaranti

Super kundservice

Bara handmålade tavlor

Kontakta oss

Du kan kontakta oss via detta kontaktformulär eller via e-post på info@mynewart.se. Vi strävar alltid efter att svara så snabbt som möjligt, och alltid inom 24 timmar. Om du har några frågor angående en beställning, skriv din beställningsnummer i meddelandet.

Frakt & Returer

– Snabb, säker och gratis leverans av nya tavlor

Att köpa tavlor på nätet har aldrig varit enklare än nu. Eftersom att vi är återförsäljare av alla de tavlor du kan hitta på vår sida är du garanterad en snabb leverans av din nya vackra tavla. Vi skickar våra tavlor med DBSchenker – helt kostnadsfritt. Oavsett storleken på din beställning kommer din tavla alltid levereras gratis.
DBSchenker leveranser tar mellan 2-4 arbetsdagar.

Alla våra tavlor är säkert förpackade, risken att de skadas under transport är minimal. Tavlorna är dessutom försäkrade under transporten, vilket betyder att du inte tar någon som helst risk genom att beställa och få dina tavlor levererade via
DBSchenker.

Om du vill returnera målningen som du har fått har vi på Galleri Mynewart.se en förlängd returrätt på 30 dagar. Detta ger dig möjligheten att inspektera ditt nya konstverk. Om du vill använda din returrätt skickar du ett mail till info@mynewart.se.