Fri frakt

2-4 dagars leverans

Nöjhedsgaranti

Super kundservice

Bara handmålade tavlor

Frakt och leverans

HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

När din beställning är genomförd så skickar vi tavlorna till dig. Våra tavlor levereras med GLS inom 2–4 vardagar. Alla tavlor skickas som försäkrade paket och med ett track and trace nummer, så att du kan följa paketet.

VAD KOSTAR FRAKTEN?

Frakten är gratis på alla våra tavlor.

SKA JAG VARA HEMMA FÖR ATT MOTTA MÅLERIET?

Tavlorna skickas utan utdelning. Det betyder att tavlorna skickas direkt till det GLS uthämtningsställe som ligger närmast din adress, där paketet kan hämtas när det passar dig bäst. Du får besked om uthämtningsställe direkt ifrån GLS på mail och SMS (Ifall du upplyser ditt mobilnummer vid beställningen).

Köp av målerier

HUR KÖPER JAG ETT MÅLERI PÅ MYNEWART.SE?

Om du hittar ett måleri på vår hemsida som du önskar att köpa, så ska du bara lägga det i varukorgen. Därefter går du vidare till betalningen där du har möjlighet att betala med Klarna. När du har genomfört betalningen så kommer du att motta en orderbekräftelse via mail.

SÄKER BETALNING

Våra betalningar hanteras av Klarna som krypterar alla dina kontoupplysningar med det så kallade SSL (Secure Socket Layer) protokollet. Det betyder att obehöriga inte kan avläsa ditt kortnummer eller andra informationer under transaktionen.

Alla belopp är i svenska kronor och är inkl. moms.

KAN JAG RETURNERA EN TAVLA?

Naturligtvis. Om måleriet av någon anledning önskas returnerat så ska du bara kontakta oss på info@mynewart.se. Hos Mynewart.se har vi full returrätt på hela 30 dagar i motsättning till de vanliga 14 dagar. Vi vet att det kan vara svårt att bedöma ett måleri på en datorskärm. Därutöver ska tavlan också upp att hänga på väggen före man kan se om man har tagit det korrekta valet. Just därför erbjuder vi 30 dagars full returrätt.

VAD SKA JAG GÖRA OM DET FINNS EN SKADA PÅ TAVLAN NÄR JAG MOTTAR DEN?

Det är väldigt sällan att en tavla blir skadad i transporten. Om du har köpt en tavla och du upptäcker att den har skadats så kontakta oss på mail eller telefon. Om du gärna vill behålla tavlan trots skadan, så avtalar vi en rimlig pris för skadan. Vill du inte ha tavlan p.g.a. skadan så kan du returnera det – och naturligtvis utan att betala något.

Om målerierna

ÄR MÅLERIERNA HANDMÅLADE – ELLER ÄR DE PRINTADE?

Alla målerier på Mynewart.se är äkta oljemålningar som handmålas från grunden av våra konstnärer. Vi säljer inga prints, maskintryck eller liknande.

VILKEN SLAGS FÄRG ÄR ERA MÅLNINGAR MÅLADE MED?

Alla våra målningar målas med oljefärg. Oljefärg är den klassiska formen av färg som igenom århundradena har använts av de största konstnärerna. Oljefärg ger kraftigare och djupare färger.

ÄR MÅLNINGARNA INRAMADE?

Målningarna levereras utspända på en 3–4 cm tjock blindram. På blindramen är det monterat upphängningsmoduler så att målningen är lätt att hänga upp på väggen.

VEM HAR MÅLAT MÅLNINGARNA?

Alla målningar på Mynewart.se är målade av utländska konstnärer som vi samarbetar direkt med. Alla våra konstnärer har många års erfarenhet, likväl har de flesta sina egna gallerier där de arbetar med sina egna projekt vid sidan om.

HUR OFTA TILLKOMMER DET NYA MÅLNINGAR PÅ HEMSIDAN?

Vi försöker att få in nya målningar på hemsidan var 3.e månad.

Köp av målerier

HUR KÖPER JAG ETT MÅLERI PÅ MYNEWART.SE? ÄR DET MÖJLIGT ATT BESTÄLLA EN MÅLNING MED ANDRA MÅTT ÄN DEM PÅ ERAN HEMSIDA?

Ja du kan beställa en målning med ett annat mått. Vi kan i grund och botten leverera målningar med längd/höjd upp till 200cm. Om du önskar en målning i en annan storlek så ska du bara kontakta oss på info@mynewart.se.

VAD KOSTAR ETT ANNAT MOTIV ELLER EN ANNAN STORLEK?

Alla målningar på Mynewart.se är målade av utländska konstnärer som vi samarbetar direkt med. Alla våra konstnärer har många års erfarenhet, likväl har de flesta sina egna gallerier där de arbetar med sina egna projekt vid sidan om.

VEM HAR MÅLAT MÅLNINGARNA?

Priserna för att få en målning med ett särskilt motiv eller i en annan storlek varierar av två saker: Dels hur stor målningen ska vara och dels hur detaljerat motivet är. Du kan dock jämföra med våra existerande målningar på hemsidan och få en inblick av kostnaden.

Mynewart.se
Linde Alle 7 (port 3)
6400 Sønderborg
+0045 31145807
Danmark