Fri frakt

2-4 dagars leverans

Nöjdhetsgaranti

Super kundservice

Bara handmålade tavlor

Behöver du en unik målning i exakt den storlek som passar din vägg?


På Mynewart.se är det möjligt att special beställa en målning. Det betyder att du till exempel kan välja en av de målningar vi har i vårt urval i en annan storlek.

Du har också möjlighet att skicka oss en bild av en målning med ett foto av din hund, en bröllopsbild eller något annat. Därefter kommer vi att kontakta de konstnärerna vi arbetar med och höra om någon av dem kan ta på sig uppgiften. Det kostar ingenting att fråga, och i de allra flesta fall kan de leverera.

Du kan få din målning målad i exakt den storlek du vill, eftersom vi producerar våra ramar och dukar på vår egen fabrik. Men som utgångspunkt har vi ställt in maximalt 250 x 250 cm, eftersom en målning i en större storlek än detta kommer att vara mycket ömtålig. Om du vill ha en större storlek än detta rekommenderar vi att du delar upp målningen i flera dukar (en så kallad gruppmålning). Till exempel kan det finnas 3 dukar, var och en mäter 150 x 150 cm, dvs totalt 450 x 150 cm.

Leveranstiden varierar vanligtvis från 1-3 månader från beställning till leverans. Det beror på att oljemålningar tar lång tid att torka.

Priset beror på motivet och storleken. Du kan få en känsla av prislappen genom att titta på våra andra målningar, som också prissätts i enlighet därmed.


Skicka din förfrågan till info@mynewart.dk.