Fri frakt

2-4 dagars leverans

Nöjdhetsgaranti

Super kundservice

Bara handmålade tavlor

Svartvita tavlor hos MyNewArt

Något som aldrig kommer gå ur i tiden är just svartvita tavlor. Det finns en viss elegans i dem som skapar en tidlös design. Vi på MyNewArt säljer olika typer av tavlor i olika färger, där ibland svartvita.

En svartvit tavla så som vår oljemålning Winter är perfekt för den som vill inreda sin vägg med en svartvit tavla.

Tavlan inger ett lugn och med motivet finns det en kyla som nästan kan kännas av genom att titta på den.

Tavlor online billiga
Se produkt
Tavla Modern konst
Se produkt
Abstrakt konst online
Se produkt

Svartvita handmålade oljemålningar

För dig som gillar modern konst och inredning är svartvita tavlor det självklara valet. På MyNewArt finner du tidlösa tavlor målade i svartvitt. Alla våra tavlor är handmålade och av hög kvalitet. Vår ambition är att sälja tavlor av högsta kvalitet till ett överkomligt pris. Alla våra målningar målas av oljefärg för att ge tavlan ett vackert djup.

Dessa tavlor du finner här är helt svartvita, men vi har även andra konstverk som är svartvita med en färgdetalj som skapar ytterligare liv i tavlorna.

Dessa kan ni se nedan.

Se produkt
Se produkt
Online Tavla
Se produkt

Svartvita tavlor till ditt vardagsrum

Svartvita tavlor till vardagsrummet är ett säkert kort och tidlös inredningsdetalj som passar perfekt för det moderna hemmet. Genom att hålla en rödtråd i din inredning kommer slut resultatet vara mycket mer tillfredställande. Med våra fantastiskt fina tavlor online kan du prisvärt kombinera dina favorit motiv till en trendig tavelvägg till ditt vardagsrum.

Att måla i svartvitt

Att måla i svartvitt är bra eftersom det gör att du koncentrerar dig på element som komposition, värde, belysning och form. Naturligtvis är färg ett viktigt steg, men fördelen med svartvitt är att du kan fokusera på bilden som helhet. Detta gör att målningen får en annan känsla, som ofta passar perfekt i de allra flesta situationer.

Tack vare att de flesta konstnärer börjar med en enkel silhuett och bygger sedan upp till en förfinad design. Den här tekniken gör det också enkelt att skapa variationer på karaktären eftersom det inte finns någon anledning att oroa sig för att störa några färger som tidigare målats.

Mer om MyNewArt

På Galleri Mynewart.se har vi ett stort urval av tavlor för alla smaker, samtidigt som vi har priser som alla ska kunna ha råd med. Galleri Mynewart.se har verkligen en passion för konst och det är vårt syfte att bli din favoritplats för att handla konst till ditt hem. Detta ämnar vi att uppnå genom att erbjuda ett stort och varierat urval, till låga priser. Samtliga av våra canvastavlor är handmålade oljemålningar på duk i hög kvalitet. Det är begåvade konstnärer som har stor passion för sitt arbete som skapar våra tavlor. Vi säljer inte utskrifter, mekaniska tryck eller liknande. Allt är handmålat. Duken är monterad på en kraftig ram som är 3-4 centimeter tjock (varierande beroende på storlek av målningen) och är redo att hängas upp direkt på väggen i de anpassade hörnen.