Om oss

Mynewart är ett online galleri som blev grundlagt i Sønderborg i Danmark i början av 2016. Vår ambition har från början varit att ge våra kunder en möjlighet för att köpa vacker och modern konst till bra priser. På Mynewart.se tycker vi nämligen att alla ska ha råd till vacker konst.

På Mynewart.se har vi ett stort urval av modern och kreativ konst som passar riktigt bra i det moderna skandinaviska hemmet. Vi samarbetar direkt med en lång radda konstnärer som hela tiden jobbar med nya spännande konstverk. Du kommer därför att hela tiden se nya målningar i vårt sortiment.

På Mynewart.se säljer vi uteslutande målningar av riktigt hög kvalitet. Trots de billiga priserna har vi inte kompromissat med kvaliteten. Våra dukar, ramar och själva konsthantverket är av otroligt hög kvalitet.

Utöver att vara en webbshop så är Mynewart också representerat i form av ett galleri/showroom i Sønderborg, där företaget är grundlagt. Om du någonsin reser till Sønderborg så är du mer än välkommen till att kika in och se vårt stora urval av målningar. Adressen är:

Galleri Mynewart

Kærvej 90

6400 Sønderborg

Danmark

(Besök efter avtal)

Om du har frågor till våra målningar eller om vårat företag så är du mer än välkommen till att kontakta oss på info@mynewart.se.