Fri frakt

2-4 dagars leverans

Nöjdhetsgaranti

Super kundservice

Bara handmålade tavlor

Metalltavlor

Metalltavlor lyfter din tråkiga vägg till en helt ny nivå. Exklusivitet i kombination med djärvhet och “edge” kan vara exakt vad din platta vägg behöver.

Metalltavlor är konst i tre dimensioner och ger ditt hem mer än en vanlig platt målning, den skapar dynamik i rummet. Oavsett om du ska inreda en rustik bondgård eller en modern lägenhet så kommer metalltavlan att bli en fokuspunkt för dig och dina gäster.

Du behöver inte vara en inredningsfantast för att uppskatta trenden med metalltavlor, men de har en inbyggd struktur som ger din vägg ett lyft även om tavlan inte har några färger.

Metall är tåligt och beständigt och din metalltavla kommer att pryda sin plats i hemmet under lång tid. Köp flera små och kombinera eller en större som ensamt får pryda en vägg. Du kanske inte ska dekorera hela väggen eller varje vägg med metalltavlor men på en vägg eller bland andra traditionella tavlor och fotografier blir metalltavlan något som skapar intresse.

Metalltavlor är unika konstverk som är skapade av metallplåt som klippts, formats och färgats till konst för din vägg. Modern konst som finns i flera olika stilar och med olika motiv och teman. Det finns en säkert en metalltavla som passar din stil, ditt hem och din inredning.

Din inredning får liv av den unika metalltavlan och fyller snabbt det gapande tomrummet på en odekorerad vägg när det är dags att inreda ditt hem. Metalltavlan har djup och är inte bara ett objekt att se på, den känns och tål att kännas på. Det taktila ger ytterligare en dimension till din väggkonst. Den är inte bara något att se på och diskutera utan något att ta och känna på.

Metalltavor är det snygga och tuffa alternativet till traditionella tavlor.

Vi på MyNewArt säljer däremot handmålade tavlor på canvas och barntavlor med mycket mer. Navigera runt i menyn för att se hela vårt sortiment. Vi kan även tipsa om att läsa vårt senaste inlägg om tavelväggar.