Fri frakt

2-4 dagars leverans

Nöjdhetsgaranti

Super kundservice

Bara handmålade tavlor

Färgglada tavlor

Färgglada tavlor På Galleriet Mynewart

På Galleriet Mynewart.se gillar vi färgglada tavlor – ja vi kan faktisk säga att vi älskar färger. Därför strävar vi efter att ha ett brett urval av tavlor i många olika färger och nyanser.

Färgglada tavlor är mycket populära idag. Färger gör oss glada och färger skapar liv i våra hem. Idag bygger och inreder de flesta av oss våra hus och lägenheter mycket stilrent och strömlinjat. Det samma gäller vårat val av möbler, mattor m.m. Det är det inte något fel vid, men de flesta av dessa val innebar en väldigt neutral design utan många färger. Vi hamnar därför ofta i ett hem som är styrt av gråskaliga toner. Vissa älskar den här designen – men det finns också ett stort antal som känner att deras hem fattas något utan färger.

Istället för att köpa en skrikande röd soffa eller att måla sina väggar i alla regnbågens färger, kan man införa färg i sitt hem med hjälp av konst på väggen.

Vilka färger ska ens konstverk vara?

Ja vilka färger ska man välja till sina tavlor? Detta är en ba fråga och svaret är oftast helt upp till vad du själv tycker är fint och vackert. Vissa gillar färgen grön – andra blå. Men man kan dock titta på sitt hem och se om det finns en eller flera färger som används mycket i inredningen. Om man t.ex. har några röda kuddar och röda vasar så kan en tavla som innehåller färgen röd vara ett bra val. Färgen behöver inte vara den dominerande i konstverket men den kan ingå som en del av färgvalet. På det sättet skapar du en bra synergieffekt mellan tavlan och den övriga bakgrundskonsten.

Hos Galleri Mynewart.se har vi ett stort urval av färgglada tavlor till salu. Vi har både färgglada abstrakta konstverk och färgglada tavlor med motiv. Nedanför har vi bifogat ett urval av färgglada tavlor.

Beautiful Colours

Stora och billiga tavlor

Den här stora tavlan som samlat mäter hela 200 x 100 cm är verkligen en fanfar av vackra och varma färger. Konstnären har använt sig av många olika färger fördelat på de i alt 5 dukarna. Speciellt färgerna gult, grönt och blått skiner igenom på detta stora konstverket. Du kan hitta tavlan genom att klicka HÄR. Tavlan är ett perfekt val till dig som vill ha en stor tavla i vardagsrummet.

Sexy Graffiti

Abstrakt konst online

I samma stil som ovanstående, Beautiful Colours, finns det ett välde av varma färger i detta konstverk. Det är speciellt färgerna röd, grön och blå som skiner igenom i detta färgglada konstverk. En vacker tavla som passar perfekt ovanför en byrå eller en skänk.

Delighted

Delighted - Billiga Tavlor Abstrakt Konst

I den här abstrakta tavlan finns det färger och nyanser av grönt, blått och rött som verkligen skiner igenom. Konstverket som är målat på ett abstrakt sätt är inte lika stark och kraftfull i färgerna som de två föregående tavlorna. Tavlan är lite mer dämpad, men de vackra färgerna och mönsterna ger en sofistikerad look.

The Girl

Modern konst tavlor online

Ett modernt och färgrikt konstverk. Tavlan ”The Girl” är inte svår att tyda. Konstnären har använt några riktigt vackra och varma färger och den här moderna tavlan kommer utan tvivel att passa riktigt bra in i vardagsrummet oansett om rummet i förvägen har många eller få färger. Tavlan är målad med speciellt röda, gula och blåa nyanser.

Du kan utöver färgglada tavlor också hitta ett stort urval av bland annat abstrakta tavlor i vårat galleri. Utöver konstverk kan du också hitta grafiska plakat som också kan bidra med att ge ditt hem en vacker finish.