Stora Tavlor

Stora tavlor

– Köp stora tavlor på Mynewart.se

 

Om det är något som efterfrågas av våra kunder idag är det stora tavlor att pryda väggen med. Självklart lyssnar vi på våra kunder, och strävar därför efter att ständigt uppdatera vårt utbud. Bland våra stora tavlor finns allt från tavlor i delar till klassiska tavlor på stor duk. En stor tavla är något unikt – något du inte ser överallt. En stor och vacker tavla får ditt hem att sticka ut från mängden, det är en inredningsdetalj som kan förhöja ett helt rum. En stor tavla kräver såklart att du har gott om utrymme på väggen – men har du det, och finner en tavla som passar din inredning, kan du vara säker på att ditt hem har fått en ny samlingsplats. Alla som kliver in rummet där det hänger en stor tavla, kommer att dras till den för att beundra konsten. Det finns få inredningsdetaljer som kan fånga ögats uppmärksamhet som en stor tavla.

 

Tillsammans med våra talangfulla konstnärer arbetar vi aktivt på att hela tiden få in nya, stora och unika tavlor till vårt galleri. När en ny stor tavla kommer in på lager brukar det inte ta lång tid innan den funnit ett nytt hem, den här typen av konst efterfrågas alltmer av våra kunder. En av förklaringarna till detta, förutom att tavlorna är vackra, kan vara att nya byggnader har större vardagsrum och kök med betydligt mer väggyta än vad som var vanligt tidigare.

 

Förutom de stora tavlor som redan finns i vårt utbud har du naturligtvis också möjlighet att få ännu större tavlor. Om du önskar det, kan du enkelt kontakta oss på info@mynewart.se så får vi konstnären att måla en till dig i den storlek du önskar.

 

Hur stor är en stor tavla?

På Mynewart.se är en stor tavla 160 cm bred och minst 80 cm hög.

 

Svaret på frågan är ganska subjektivt, det beror på många faktorer. I de flesta svenska hem betraktas oftast en tavla med en bredd på mer än 160 cm och en höjd på minst 80 cm som stor. Detta är åtminstone hur vi på Mynewart.se har resonerat kring våra tavlor.

 

Tavlorna på den här sidan är enbart tavlor som uppfyller kriterierna som beskrivs ovan.

 

Vår konst i denna kategori kommer dessutom i form av både tavlor på duk (den klassiska formen av tavlor) och tavlor på flera dukar – så kallade delade tavlor.

 

Hur väljer jag en stor tavla som passar min bostad?

Att välja vilka tavlor som passar en hem bäst är aldrig lätt – särskilt inte om det finns flera åsikter att ta hänsyn till. Konst upplevs olika av olika personer. Två personer har ofta två perspektiv när det kommer till konst – där den ena parten anser att en viss tavla är vacker och elegant, kanske den andra parten upplever motsatsen. En tavla som kan tyckas lite tråkig på ett foto kan i själva verket – särskilt om den hänger i sin rätta miljö – vara överväldigande vacker. Generellt sett är en tavla alltid vackrare i verkligheten än på en bild på en hemsida, eftersom en bild inte kan rättfärdiga de rika och djupa färgerna som en oljemålning består av.

 

Innan du beslutar dig för vilken tavla du vill ha, finns det några aspekter att ta ställning till. Först och främst är det en bra idé att ta du tar en ordentlig titt på din övriga inredning, till exempel vilka möbler, dekorationer och färger som finns i det tänkta rummet. En tavla där åtminstone några av färgerna matchar resten av inredningen är vanligtvis ett säkert val.

 

Dessutom ger det en härlig synergi, om du väljer en stor tavla vars färger bildar en kontrast till resten av inredningen. Till exempel kan en stor och färgstark tavla passa mycket bra in i ett hem som är stilfullt inrett med neutrala och dämpade färger. Samtidigt som en tavla med jordnära och dämpade färger passar utmärkt in i ett hem som redan sprudlar av färger.

 

Valet om målningen ska vara abstrakt eller ha ett motiv avgörs till stor del av egna preferenser. Är du kreativt lagd, kan det lämpa sig med abstrakt konst, eftersom det tillåter din fantasi att flöda. Men det är också viktigt att betona att det är du som dagligen ska titta på målningen – därför är det naturligtvis viktigt att väljer en som du tycker är vacker.

 

Hur fungerar det med leverans av en stor tavla?

Det är som vanligt fri frakt hos Mynewart.se. Var tar aldrig betalt för frakten, oavsett om du köper en eller flera tavlor från oss.

 

Normalt sett är leveranstiden på mellan 2-4 arbetsdagar. Om du beställer en stor, delad tavla (en tavla på flera dukar) kommer leveranstiden vara inom de vanliga 2-4 arbetsdagarna. Men om du beställer en stor tavla som är målad på en enda duk, kommer leveranstiden vara mellan 3-7 arbetsdagar, eftersom målningen behöver levereras med ett speciellt bud. Detta beror på att GLS inte kan hantera sådana stora tavlor. Leveransen med bud är självklart kostnadsfri. Det framkommer tydligt under målningen om den kräver leverans med speciellt bud. Om du kräver en tavla som kräver sådan frakt kommer vi kontinuerligt uppdatera dig med information om leveranstiden. Oftast kommer målningen inom de normala 3 arbetsdagarna, men eftersom budet måste planera sina rutter utefter de varor budet transporterar kan det i vissa fall uppgå till 7 dagar innan målningen är framme.

 

Returrätten på en stor tavla gäller på exakt samma sätt som på någon annan tavla hos Mynewart.se. Vi erbjuder en förlängd returrätt på 30 dagar – som gäller från att du har fått din tavla.

 

Stora abstrakta tavlor

Den abstrakta konsten är den konst som verkligen är populär i Sverige idag. Vårt utbud av stora tavlor har därför fokuserat på abstrakt konst, eftersom det är det som är mest efterfrågat.

 

Abstrakt konst är konst som inte föreställer något motiv. Det är ögonen och känslorna hos betraktaren som avgör om tavla föreställer något – och i så fall vad. Uppfattningen av man ser och känner i målningen kan också förändras över tid. En dag känner du kanske att målningen föreställer en sak, och nästa dag ser du något helt annat. Detta är kärnan i en abstrakt tavla. Det är också bevisat att abstrakt konst har en lugnande effekt och kan fungera som terapi för oss människor, vilket också är anledning till att det används inom den yrkeskategorin.

 

Vi kan nästan lova att en stor abstrakt tavla kommer skapa en härlig kontrast i ditt hem, och ge både dig själv och dina gäster en behaglig känsla.

 

Vad är då orsaken till den stora efterfrågan på abstrakta tavlor? Detta beror på att de flesta av har tomma väggar i hemmet som bara väntar på att fyllas. Lösningen på det problemet är ganska enkel: Tavlor – stora tavlor. En stor och vacker tavla som pryder en stor vägg ger ditt hem ett unikt utseende.

 

Hos Mynewart.se finns det naturligtvis även abstrakta tavlor i andra storlekar. Om du letar efter abstrakt i en mer ”normal” storlek kanske du vill ta en titt på vårt breda sortiment av abstrakt konst.

 

Kan jag se min stora tavla innan jag köper den?

Vi har flera kunder som vill se sin tavla innan de köper den. Detta är helt förståeligt, och vi är bara glada att våra kunder vill det. Att se en tavla i verkligheten är en fördel, och kommer i de flesta fall göra valet av en ny tavla mycket enklare. En tavla blir mycket bättre i verkligheten än på ett foto. En bild kan inte göra djupet och de skarpa färgerna rättvisa på samma sätt. De flesta av våra kunder blir positivt överraskade när de ser våra tavlor i verkligheten. Särskilt det djup som våra tavlor har skänker en varm känsla av att man är på väg att få ett riktigt vackert hantverk.

fm

Om du vill besöka vårt galleri kan det lätt ordnas. Skriv till oss på info@mynewart.se eller ring för att boka en tid.

 

Galleriet för Mynewart.se finner du på adressen:

Galleri Mynewart

Kærvej 90

6400 Sønderborg

Danmark

Det går att besöka vårt galleri varje dag, men meddela oss och boka tid eftersom att vi inte har fasta öppettider.

 

Vi ses på Galleri Mynewart.se – det är där du finner de stora tavlorna.

Det siger vores kunder