Grupp Tavlor

Modern Konst

– På Mynewart.se handlar vi med modern konst

 

Välkommen till Galleri Mynewart.se. Om du är på utkik efter vacker och modern konst så har du kommit till den rätta sidan. Galleri Mynewart.se är ett av Skandinaviens största gallerier på nätet och vi har ett stort urval av modern konst till det moderna hemmet.

 

Modern konst är i och för sig mycket subjektivt. För vad är modern konst i grunden? Detta finns det många definitioner på. På Galleri Mynewart.se är definitionen på detta: konst som passar in i det moderna skandinaviska hemmet. Det betyder konstverk som passar in i den traditionella inredningen av våra hem idag. Detta är i våra ögon bl.a. abstrakta målningar, färgrika målningar och de nya populära grupp-målningar. Det sistnämnda är målningar som är målade över flera dukar som tillsammans bildar ett motiv eller mönster. Detta ger en helt speciell och unik look i hemmet och kommer säkerligen skapa stor beundran av dina gäster.

 

Idag inreder de flesta av oss våra hem på ett mycket stilrent och ibland minimalistiskt sätt. Vi bygger upp våra bostäder efter fina och raka linjer och allt är mycket strömlinjeformat i sitt uttryck. Det är speciellt färgerna svart och vit som är populärt i hemmet. Våra väggar, innertak, vitvaror mm. består ofta av material av dessa färger. Det finns kanske lite trä inöver, men det är speciellt svart och vitt som är populärt. Även vid valet av möbler är det oftast samma mönster som är populärt.

 

Ovanstående beskrivelser är vår syn på det moderna skandinaviska hemmet. Ett mycket stilrent hem som kanske kan vara lite tråkigt – och det är här som konsten kommer in i bilden. Den moderna konsten förmår att ta vårat mycket stilrena hem och liva upp dem. Det abstrakta motivet är mycket populärt idag, speciellt i de skandinaviska hemmen. Abstrakt konst är per definition icke-figurativ konst, vilket betyder att det är konst som inte föreställer något konkret. En abstrakt målning kommer ofta att vara en form av mönster i många eller få färger.

 

Den abstrakta konsten har för allvar fått ett fotfäste i loppet av de senaste 20–30 åren och är idag den typ av konst som är populärast. Från vårt perspektiv är abstrakt konst kvintessensen av modern konst. Den abstrakta konsten talar till vår kreativa person. Då det abstrakta inte föreställer något konkret motiv så är det upp till vardera att bilda sin egen uppfattning ur mönstret och färgerna. Det sätter igång i de kreativa tankarna, ger fantasin fritt spelrum samt verkar beroende. Detta är också anledningen till att man ofta ser abstrakt konst hos läkare, psykologer mm. Den moderna abstrakta konsten får helt enkelt patienterna att slappna av.

 

På Mynewart.se är den moderna konsten vi säljer lika med målningar. Närmare bestämt oljemålningar. Oljemålningar är med till att ge materialet ett vackert djup och extra kraftfulla färger. Oljefärg är också den typ av färg som har använts i flera århundraden samt de största historiska konstnärerna.

 

Billig modern konst

– På Mynewart.se får du modern konst till en attraktiv pris.

 

Nu tänker du kanske att modern konst är en väldigt dyr förnöjelse. Detta har du som utgångspunkt också helt rätt i. Modern konst kan vara väldigt dyr. Oftast kostar en tavla på ett traditionellt galleri många tusen kronor, vilket gör att det är de fåtaligaste som har möjlighet för att inreda sitt hem med många vackra målningar.

 

Som tur är så är det inte så på Galleri Mynewart.se. Vi har nämligen specialiserat oss i billig modern konst, vilket betyder att du till en ganska attraktiv pris kan köpa vacker och billig konst till ditt hem. Orsaken till att vi kan sälja våra tavlor till dessa priser är att vi samarbetar direkt med ett stort antal passionerade och talangfulla konstnärer ifrån utlandet. Konstnärerna, som ofta har sina egna gallerier, använder de stilla perioderna till att jobba på de målningar som blir sålda hos oss. Samtidigt beställer vi många tavlor hos varje konstnär vilket gör att vi kan förhandla en ännu billigare pris – vilket våra kunder får till godo.

 

På Mynewart.se har du därför möjlighet för att köpa många vackra tavlor som tillsammans kostar mindre än bara en enkel tavla på ett traditionellt galleri. Och kvaliteten är i samma höjd med en sådan tavla. Våra konstnärer använder nämligen uteslutande material av högsta kvalitet. Från penslar till färg och duk. Sistnämnda är mellan 3–4 cm tjockt och uppbyggt på solitt trä.

 

Om du är sugen så är du mer än välkommen till att ta dig en titt på vårat urval av modern konst. Vi har många tavlor och vi får hela tiden nya och spännande motiv på vår hemsida. Galleri Mynewart.se är nämligen i konstant utveckling då vårat mål är att bli det ledande online galleriet i Skandinavien.

 

Vad är konst?

– Vad är definitionen av konst

 

Vad är konst? Om man söker på ordet ”konst” i ordböckerna så kommer man inte nödvändigtvis få ett entydigt svar. Konst är nämligen något helt speciellt. Konst har som utgångspunkt inte någon användbarhet. Konst kan t.ex. definieras som färdigheter hos människor. En förmåga till att känna något som behagar ens medmänniskor. Något som sätter igång tankarna. Konst är många saker. Målningar, skulpturer, arkitektur, musik med mera är alltsammans något som kan kallas konst.

 

Den moderna konsten som har sitt ursprung i början av 1900-talet, har ändrat på konsten radikalt. Innanför målningsvärlden kom den abstrakta konsten fram. Innan dess var alla målningar porträtt av människor, landskapsmotiv eller djur. Målningar användes för att berätta historier och att bevara förtidens minnen. På 1900-talet föddes den abstrakta konsten. Den abstrakta konsten är konst som inte föreställer något. Det kan vara ett virrvarr av färger och mönster som är sammansatt.

 

Konst är kort sagt något för sinnena. Något som sätter igång det kreativa hos människor. Konst är något som vi alla bör uppleva.

 

Konst på nätet

– Att köpa konst på nätet.

 

Konst är nått av det som kan vara svårt att köpa på nätet. En bild kan nämligen sällan rättfärdiga konst – speciellt när vi pratar om målningar. At visa fram de många färger samt djupet i en oljemålning är inte lätt. Det är kort sagt omöjligt. Därmed inte sagt att man inte kan köpa konst på nätet. Om du handlar hos Mynewart.se så får du gratis leverans samt 30 dagars returrätt. Det ger en unik möjlighet för att få konsten hem likväl som det ger god möjlighet för att besiktiga värket.s

 

När du handlar konst på nätet på Mynewart.se så är det väldigt säkert. Vi använder den högsta säkerheten innanför internet-handel. Utöver det så är alla våra försändelser försäkrade, och du kan vara säker på att du inte kommer till att lägga ut ifall, mot förväntning, försändelsen skulle försvinna under transporten.

 

Välkommen åter på Mynewart.se – din konstförhandlare.

Det siger vores kunder