Tavlor Med Motiv

Billiga tavlor

– köp dina tavlor billigt hos Mynewart.se.

 

De flesta av är överens om att konst – målningar inkluderade – är vackra. Vilken stil vi gillar mest är naturligtvis ett subjektivt val. Konst är nämligen något väldigt speciellt som talar till vår kreativa och intellektuella person. Konst är dock något som de flesta av oss önskar att inreda våra hem med. Vi vill ofta gärna ha ett stort antal målningar på våra väggar – men det är ofta en sak som håller oss tillbaka: Prisen. Tavlor är en dyr investering. Tavlor kostar ofta många tusen kronor. Detta har vi fixat på Galleri Mynewart.se. På Mynewart.se kan du köpa billiga tavlor – mycket billigare tavlor.

 

På Mynewart.se säljer vi konst i form av handmålade tavlor – närmare bestämt oljemålningar. Oljemålningar är den klassiska formen av målningar. Stort sett alla de stora kända konstverk från tidernas morgon är målade med oljefärg. Oljefärg ger nämligen ett vackert och färgrikt djup eftersom man med oljefärg ofta målar lager på lager.

 

Hur är det möjligt att Mynewart.se kan sälja så billiga tavlor undrar du kanske? Svaret på detta är bland annat att vi använder oss av vårt eget nätverk av talangfulla konstnärer ifrån utlandet. Vi samarbetar direkt med konstnärer och vi beställer stora orders av tavlor. Samtidigt säljer vi tavlorna online och sparar därför stora utgifter till utställningslokaler, fysisk personal osv. Konstnärer som arbetar för Galleri Mynewart.se har också deras egna gallerier vid sidan av och utnyttjar deras lediga perioder till att måla de vackra oljemålningarna till oss. Samtidigt väljer vi ut en lång rad motiv med bakgrund i deras egna kreativa portfolios vilket gör att de sparar en massa tid i den kreativa och utarbetande fasen. Detta betyder sammanlagt att det är möjligt för oss att sälja billiga tavlor – mycket billiga tavlor om vi själva får säga det.

 

Även om tavlorna är billiga så betyder det inte att kvaliteten inte är i topp. Allt som används till att måla våra tavlor är av högsta kvalitet. Detta gäller både målarduken som blir målade samt oljefärgen som det målas med. Målarduken som blir målade är mellan 3,5 – 4 cm tjocka och de är byggda av solitt trä.

 

Oljemålningar

Vad är oljemålningar?

 

Som beskrivet ovanför så är oljemålningarna den helt klassiska formen av målningar. Långt den största delen av alla konstverk som har målats genom tiden har målats med oljefärg. T.ex. så är världens nog mest kända målning ”Mona Lisa” (Leonardo da Vinci, målat 1503–1506) en oljemålning.

 

Oljefärg har existerat i mer än 500 år. Det blev förevigat och perfektionerat av italienska och venetianska konstnärer igenom renässansen. Oljefärgen som används till att måla är framställd av huvudsakligen vegetabilisk olja som omfattar linoleum och andra pigment. Oljemålningar har och är högt respekterat sedan det kom fram för mer än 500 år sedan, då det utstrålar en realism som är olik alla andra konstformer. Oljefärgen ger intensiva och kraftfulla färger och levande bilder.

 

Hos Mynewart.se är alla våra tavlor målade med oljefärg. Vi tycker nämligen också att oljefärg är vackraste material man kan få.

 

Konstnärer

Konstnärer på Mynewart.se.

 

På Mynewart.se använder vi oss av utländska konstnärer. Detta gör vi för att kunna hålla prisen nere. Även om priserna är billiga betyder det dock inte att konstnärerna inte är duktiga. Alla konstnärerna som vi samarbetar med på Mynewart.se har många års erfarenhet och de flesta är utbildade konstakademier. Konstnärernas många års erfarenhet gör att de är noggranna med de många små detaljerna i målningarna.

 

Mynewart.se samarbetar direkt med konstnärerna bakom tavlorna och vi är därför i tät dialog med dem i förhållande till nya konstverk till vårt galleri. Våra konstnärer bemästrar varderas egen stilart, därför är det möjligt för oss att sälja tavlor i båda ändorna av skalan. Allt ifrån färgrika abstrakta målningar till unika porträtteringar av djur och landskap.

 

Vårt samarbete med en bred skara av talentfyllda och duktiga konstnärer gör också att det är möjligt för oss att erbjuda våra kunder beställningskonst. Det betyder att du som kund har möjligheten att köpa en specialdesignad målning. Om du har en bild av en person, ett landskap eller en annan målning som du vill ha målat i en särskild storlek, så ska du bara kontakta oss på info@mynewart.se. Därefter skickar vi uppgiften till en av våra konstnärer som bemästrar just denna stilarten till perfektion. Sedan får du en pris och en tidshorisont. Du kommer att löpande bli orienterad om processen och kommer att få bilder av den slutgiltiga målningen som du självklart har möjlighet att komma med rättelser till, om du tycker att det fattas något. Vi är bara nöjda när du är nöjd.

 

Val av oljemålning

Vilken oljemålning ska jag välja till mitt hem?

 

När det kommer till oljemålningar – eller konst över huvud taget – så kan det vara svårt att välja. Konst är något utav det svåraste att välja eftersom det uteslutande handlar om en visuell funktion, i motsättning till exempelvis ett bord eller en stol. Och när det bara är det visuella elementet att ta hänsyn till så kan det vara mycket svårt att välja en ibland många. På galleriet Mynewart.se kan vi inte berätta för dig vilken oljemålning du ska välja, men vi kan ge dig ett par goda råd som är värda att ha i huvudet när du väljer din nästa oljemålning.

 

I en harmonisk inrättning så är det alltid bra att ha en röd tråd. En röd tråd i förhållande till oljemålningar kan t.ex. vara sammansättningen av färger. Om du har en eller ett par färger som visar sig markant i din heminredning så är det en bra idé att välja en eller flera tavlor där just dessa färger är framträdande.

 

Därutöver kan en färgrik och abstrakt oljemålning skapa en vacker synergieffekt i ditt hem, som kanske annars har blivit lite för sterilt – förstått på det viset att det är mycket minimalistiskt i sitt uttryck. Det finns kanske en övervikt av svarta, vita och gråa möbler i hemmet. Här ville en färgrik och abstrakt målning skapa en motvikt som ger balans i heminredningen.

 

Har du redan har färger i hemmet så kan du lika bra välja en vacker oljemålning med ett motiv. Här kan du eventuellt titta på ett motiv som ger behagliga tankar. Om du gillar att resa till varma länder så kan detta t.ex. vara ett vackert exotiskt djur eller ett vackert somrigt landskap.

 

Om du bor i ett hem med stora tomma väggar så kan du titta på en stor oljemålning. En stor oljemålning på en stor vägg kommer utan tvivel att fånga din egen och gästernas uppmärksamhet när de går in i rummet.

 

Det slutgiltiga valet är dock ditt eget. Det är trots allt dig som dagligt ska titta på oljemålningen, därför är det viktigt att det är något som du själv tycker är vackert.

 

Välkommen åter på Galleri Mynewart.se – det är här du hittar billiga tavlor online.

Det siger vores kunder