Om Målningarna

Våra tavlor / målningar målas av oljefärg – den klassiska formen av konstfärg – vilket ger ett riktigt vackert djup i målningen. Vi använder uteslutande material av högsta kvalitet i tillverkandet av våra målningar. Detta gäller både oljemålningen som konstnärerna målar med, dukarna samt träramarna som dukarna spänns fast på.

 

Galleri Mynewart.se kan sälja målningarna så billigt eftersom vi samarbetar direkt med våra egna konstnärer och samtidigt utnyttjar de perioder där konstnärerna inte har några egna projekt. I dessa perioder arbetar våra konstnärer intensivt på de konstverk som vi har beställt från dom.

 

Några av våra målningar är så populära att konstnärerna målar flera stycken – medans andra är helt unika och finns bara i ett exemplar. Bilderna på vår hemsida avspeglar en av de målningar som konstnären har målat, därför kan det självklart finnas små variationer i det exemplar du mottar eftersom det är ett handarbete. Uttrycket kommer naturligtvis vara detsamma och står man en meter tillbaka från målningen så kommer man inte att kunna se skillnaden. Det är också viktigt att poängtera att en målning visar sig bäst i verkligheten – och inte som en bild på en hemsida. Om du har hittat en målning på vår hemsida som du tycker är vacker så kommer du högst sannolikt att tycka det är ännu vackrare när du mottar det. En bild på datorn kan inte korrekt visa fram det vackra djupet i målningen, penseldragen osv.

 

När du beställer en målning på Galleri Mynewart.se så är du alltså garanterat ett vackert handarbete. Vi är så säkra på det att vi ger dig en utvidgad returrätt på hela 30 dagar. Detta ger dig god tid till att testa olika platser i hemmet för målningen – och skulle du mot förväntan inte vara nöjd så returnerar du det bara till oss så får du det fulla beloppet retur.

 

De olika typer av målningar på Galleri Mynewart.se.

 

På Galleri Mynewart.se erbjuder vi flera olika typer av målningar. Våra målningar är indelade i fyra kategorier:

 

Abstrakta målningar

Abstrakta målningar är en non-figurativ konst. Det betyder att abstrakta målningar är målningar som inte riktigt föreställer något. Istället får iakttagaren en egen uppfattning av vad målningen föreställer, och det är olika från person till person. Den abstrakta konsten är en sann inspirationskälla till kreativa människor.

 

Målningar med motiv

Våra oljemålningar med motiv finns i många former och färger. Vi har färgrika målningar som föreställer både djur, människor, träd och landskap. Några är mera fantasifyllda än andra. Vi har både motiv som skapar ett leende på läpparna och motiv som skapar ett mysigt och varmt hem.

 

Stora tavlor

Att ha en stor tavla / målning är helt unikt. En stor tavla blir lätt uppmerksamhetens centrum i rummet och kan verkligen sätta pricken över i:et. Rummet måste dock vara stort nog för att kunna hantera den majestätiska tillvaro som ett stort konstverk utlyser. På Galleri Mynewart.se har vi ett spännande urval av stora tavlor.

 

Grupp-målningar

Något förhållandevis nytt inom konsten är grupp-målningar. Grupp-målningar är modern konst. Detta är ett konstverk som är utspritt över flera dukar. Det kan vara 2, 3, 4 eller flera dukar och de kan variera i storlek eller ha samma storlek. Detta ger en bra fyllnad på väggen, samtidigt som det ger konstverket ytterligare en dimension.

 

Vår ambition är att kunna erbjuda just precis den målningen som du önskar dig. Om du inte kan hitta ett sådant på vår hemsida så är mycket välkommen till att kontakta oss och beskriva exakt vad du vill ha. Detta kan både handla om färger, motiv och storlek. Vi kommer att presentera ditt önskemål till konstnärerna nästa gång vi beställer från dom. Detta gör vi löpande och varje gång vårt sortiment ändrar sig. Du har även möjlighet för att beställa en personlig och unik målning – i precis den storlek och med de motiv och färger som du önskar. Kontakta oss på info@mynewart.se.

 

Välkommen åter på Galleri Mynewart.se.